Lajm i madh për shqiptarët! Champions-in do ta shihni falas në RTSH

Lajm i madh për shqiptarët! Champions-in do ta shihni falas në RTSH

RTSH, transmetuesi publik, ploteson ëndrrën e shqiptarëve, duke sjellë pa asnje pagesë shtesë në ekran sezonet 2021-2024 të Ligës se Kampionëve, kompeticionit më të dashur e të ndjekur në mbarë kontinentin tonë, pse jo, edhe në glob. Radio Televizioni Shqiptar fituar të drejtën e transmetimit të "UEFA Champions League" për sezonet 2021-2022, 2022-2023 dhe 2023-2024. Pasi e ka fituar tenderin e të drejtave televizive, organizuar nga UEFA, tashmë ka nënshkruar zyrtarisht edhe kontratën për paketën e transmetimit pa pagesë në territorin shqiptar, duke filluar nga muaji gusht i vitit të ardhshëm.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.