Zgjedhjet e 14 Majit/ Ish-Kryetari i Partisë Socialiste Sarandë, Gjergj Mërkuri, regjistrohet si kandidat i pavarur në KZAZ Sarandë.

Zgjedhjet e 14 Majit/ Ish-Kryetari i Partisë Socialiste Sarandë, Gjergj Mërkuri, regjistrohet si kandidat i pavarur në KZAZ Sarandë.

Sipas informacioneve nga të afërm të Gjergj Mërkurit, ku të cilët shprehen se për kandidimin, Gjergji, u detyrua nga qytetarët e Sarandës, mbështetës e simpantizantë të dy krahëve politike.

Sipas tyre asnjë nga kandidatët aktual për zgjedhjet e 14 majit, të dy forcave politike si i socialistëve ashtu dhe demokratëve nuk përfaqëson qytetin bregdetar të Sarandës.

Nuk kanë lidhje me qytetin tonë, të gjithë vijnë për interesat e tyre personale dhe jo për të mirën dhe interesat e Sarandës dhe Sarandiotëve.

Jemi të sigurt se gjithë Saranda, Ksamili dhe fshatrat do e mbështesin në maksimum kandidaturën e djalit tonë.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.