Sarandë, arrestohet një shtetas banues në fshatin Borsh.

Sarandë, arrestohet një shtetas banues në fshatin Borsh.

Sarandë Policia ka arrestuar në flagrancë shtetasin A.P., 44 vjeç, banues në fshatin Borsh. Arrestimi i tij u bë në aksin rrugorë Sarandë-Borsh, pasi ky shtetas u kap duke drejtuar motomjetin pa leje drejtimi përkatës. Materialet iu referuan Prokurorisë për veprime të mëtejshme.

Sarandë Policia ka arrestuar në flagrancë shtetasin A.P., 44 vjeç, banues në fshatin Borsh. Arrestimi i tij u bë në aksin rrugorë Sarandë-Borsh, pasi ky shtetas u kap duke drejtuar motomjetin pa leje drejtimi përkatës. Materialet iu referuan Prokurorisë për veprime të mëtejshme.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.