Rama pret ambasadorin indonezian: Thellojmë bashkëpunimin në turizëm dhe tregti

Rama pret ambasadorin indonezian: Thellojmë bashkëpunimin në turizëm dhe tregti

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim ambasadorin e Indonezisë në Shqipëri, Iwan Bogananta.

Kryeministri Rama dhe ambasadori diskutuan një sërë axhendash të rëndësishme, veçanërisht tregtinë, turizmin dhe investimet.

“Ka një plan për të nënshkruar një investim në sektorin e energjisë së rinovueshme ose të energjisë së gjelbër nga një kompani indoneziane në Tiranë, Shqipëri,” shpjegoi ambasadori në takimin me Ramën.

Ai shpjegoi se ky investim është një investim i jashtëm i kompanive indoneziane me qëllim të hapjes së hapësirës dhe mundësive të reja për tregun indonezian në Ballkan dhe si një formë e zhvillimit ekonomik në vend.

Rama përshëndeti dhe falënderoi ambasadorin e Indonezisë për vizitën, teksa është shprehur se Shqipëria mbështet planet e bashkëpunimit dypalësh.

“Shqipëria do të vazhdojë të mbështesë planet e bashkëpunimit dypalësh me Indonezinë në të ardhmen, veçanërisht në sektorët e tregtisë, turizmit dhe investimeve,” tha ai.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.