Rama mbledh kryebashkiakë dhe ministra në Vlorë, Dritan Leli i paftuar

Rama mbledh kryebashkiakë dhe ministra në Vlorë, Dritan Leli i paftuar

Në qytetin e Vlorës po organizohet këtë të shtunë konferenca ndërkombëtare “Drejt së ardhmes, qyteti im, shtëpia ime”.

Në këtë konferencë është i pranishëm kryeministri Edi Rama, disa prej ministrave të kabinetit dhe disa kryebashkiakë, nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Kosova.  

Ky takim po mbahet në kuadër të përgatitjeve të fushatës elektorale dhe organizimit të strukturave. Por ajo që bie në sy është mungesa e kryebashkiakut të qytetit bregdetar, Dritan Leli.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.