Rama dhe Margariti shoqërojnë Charles Michel në Muzeun Kombëtar, dhurata simbolike që i bënë Presidentit të KE (VIDEO)

Rama dhe Margariti shoqërojnë Charles Michel në Muzeun Kombëtar, dhurata simbolike që i bënë Presidentit të KE (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video, teksa shoqëron Presidentin e Këshillit Europian, Charles Michel, në Në Muzeun Historik Kombëtar.  

Së bashku e ministren e Kulturës, Elva Margariti, Rama i tregoi diplomatit të huaj restaurikin e mozaikut dhe transformimin e sheshit “Skëndërbej”.

“Sheshi ka një pjerrtësi që ne e ribëmë se ishte më ndryshe më parë. Është rioentuar trafiku, makinat, autobusët, ka ndryshuar komplet koncepti. Rrethimi me bimësi të gjelbër nuk ekzistonte me parë. Aty është Teatri i Operas”, thotë Rama.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.