Rama bën premtimin: Brenda vitit do të kemi satelitët, na vonuan procedurat

Rama bën premtimin: Brenda vitit do të kemi satelitët, na vonuan procedurat

Kryeministir Edi Rama gjatë ditën së sotme u shpreh besimplotë se brenda vitit vendi ynë do të ketë satelitët e tij që do të kenë kontributin e tyre në sektorin e bujqësisë.

Rama u shpreh se projeti i satelitëve ka marrë më shumë kohë për shkak të procedurave.

“Përmes formalizmit me regjistrin e fermës, regjistrin digjital të fermës dhe vënien në përdorim të dronëve e satelitëve që për shkak të procedurave kanë marrë më shumë kohë sesa e kishim parashikuar, do të vijnë brenda këtij viti dhe me faturat, naftën do ta marrësh por duhet të sjellësh faturat”, tha Rama.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.