Lajm i fundit- Luiza Xhuvani Kandidate e Socialistëve për Bashkinë Sarandë.

Lajm i fundit- Luiza Xhuvani Kandidate e Socialistëve për Bashkinë Sarandë.

Askush si bija Sarandiote, Luiza Xhuvani për Sarandën, nga sondazhet e bëra nga Partia Socialiste.

Pavarësisht emrave të dëgjuar kohët e fundit në qytetin bregdetar , emri i dëshiruar nga qytetarët e Sarandës dhe Ksamilit, me diferencë të madhe është i bijës së tyre ish deputetes dhe aktores të madhe, Luiza Xhuvani.

Rrjedhja e këtyre informacioneve nga socialistët vjen nga mbrëmja e sotme nga qyteti i Vlorës.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.