Stuhia e fuqishme godet ishullin e Kefalonias në Greqi, piloti i avionit nuk ulet dot dhe kthehet në Athinë (VIDEO)

Stuhia e fuqishme godet ishullin e Kefalonias në Greqi, piloti i avionit nuk ulet dot dhe kthehet në Athinë (VIDEO)

Një stuhi e fuqishme e cila është shoqëruar me breshër ka goditur këtë pasdite ishullin e Kefalonias në Greqi. 

Për shkak të stuhisë, në pak minuta u shkaktuan përmbytje të mëdha në rrugë, si dhe dëme të mëdha u regjistruan në Argostoli, Faraklata dhe Palliki, ku u përmbytën mijëra hektarë tokë.

aeroskafos

“NewsBomb.gr” raporton se Avioni Sky Express që po mbërrinte në ishull nga Athina, iu desh të kthehej mbrapsht për shkak të stuhisë dhe rrufesë, pasi piloti nuk mundi dot të ulej.

viber kefalonia

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.