Greqia vendos rregulla të reja, ja si mund të udhëtoni drejt vendit fqinj nga nesër

Greqia vendos rregulla të reja, ja si mund të udhëtoni drejt vendit fqinj nga nesër

Greqia ka vendosur rregulla të reja dhe strikte për udhëtimin nga vendet e rajonit të Ballkanit.

Pas shtimit të rasteve me Covid-19 në vendin fqinj, ku një pjesë e madhe e infeksioneve janë regjistruar nga udhëtarë prej vendeve fqinje si Rumania dhe Bullgaria, shteti helen ka vendosur rregulla të reja.

Prej ditës së nesërme, për të hyrë në Greqi nga vendet e Ballkanit, duhet të paraqisni dokumentin që keni kryer testin PCR në 72 orët e fundit, dhe ka rezultuar negativ. Njoftimin e dha një zëdhënës i qeverisë së Qirjako Miçotaqis.

Po ashtu mbetet në fuqi edhe rregulli i deklarimit dhe raportimit të vendndodhjes gjatë gjithë kohës së qëndrimit në Greqi.

Zëdhënësi i qeverisë greke njoftoi shtimin e testimeve në të gjitha pikat doganore.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.