Temperaturat zbresin në -10°C nga nesër, tregoni kujdes në rrugë sepse do ketë prezencë të ngricave

Temperaturat zbresin në -10°C nga nesër, tregoni kujdes në rrugë sepse do ketë prezencë të ngricave
Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.