Surpriza e Ramës për presidentin turk, inagurohet në Laç “Sheshi Erdogan”

Surpriza e Ramës për presidentin turk, inagurohet në Laç “Sheshi Erdogan”

Qyteti i Laçit tashmë ka një shesh që mban emrin e presidentit të Turqisë, Rexhep Taip Erdogan.

Sheshi është inaguruar nga kryeministri Edi Rama dhe presidenti turk, pas ceremonisë së shpërndarjes së çelsave për banesat e reja te familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit.

Sheshi ndodhet mes pallateve të reja të ndërtuara me financimin e qeverisë turke.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.