Skandal- Borshi dhe tre fshatra Piqeras, Çorraj dhe Fterrë në errësirë totale prej 48 orësh.

Skandal- Borshi dhe tre fshatra Piqeras, Çorraj dhe Fterrë në errësirë totale prej 48 orësh.

Banorët e bregdetit të irrituar, na e nxinë jetën, nuk jetohet më në këtë vend, po na ndjekin nga shqipëria dhe ne që kemi ngel këtu. Askush nuk përgjigjet për këtë papërgjegjësi të OSHEE.

Drejtoria Rajonale e Gjirokastrës nuk jep asnjë shpjegim për këtë gjëndje mjerane për njerëzit në vitin 2023.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.