Rama nis ditën me pamje nga parku industrial i Kuçovës: Po merr formën e një superparku urban për të gjitha moshat

Rama nis ditën me pamje nga parku industrial i Kuçovës: Po merr formën e një superparku urban për të gjitha moshat

Kryeministri Edi Rama fitën e sotme e ka nisur me pamje nga parkut industrial i Kuçovës.

Ai ka ndarë pamje sesi ka qenë ky parë dhe se si me punën që po bëhet po transformohet në një park urban për të gjitha moshat.

“MIRËMËNGJES 
 dhe me rrënojën e parkut industrial të Kuçovës, ku po merr formë një superpark urban për të gjitha moshat, ju uroj një javë të mbarë
” shkruan Rama në postimin e tij.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.