Pas spanjollëve dhe britanikëve, Rama nxjerr shifrat e francezëve: 38,915 turistë francezë e kanë vizituar Shqipërinë

Pas spanjollëve dhe britanikëve, Rama nxjerr shifrat e francezëve: 38,915 turistë francezë e kanë vizituar Shqipërinë

Kryeministri Edi Rama thotë se numri i turistëve francezë që kanë vizituar vendin tonë nga janari deri në korrik, është gati dyfish më i lartë nga një vit më parë.

Rama më herët ka publikuar shifrat e turistëve britanikë që kanë vizituar vendin tonë këtë vit, 90 mijë, si dhe ata spanjollë, 18 mijë.

Postimi i Ramës:

38,915 turistë francezë e kanë vizituar Shqipërinë nga janari në korrik, dyfish më shumë se sa vitin e kaluar 19,184.

I vërtetë, plot histori, ngjyra, por mbi të gjitha informues dhe frymëzues është ky reportazh i Laurence Delpoux për lexuesit francezë

Përmes bashkëbisedimeve me aktorë të turizmit shqiptar, janë të shumta vendet dhe më të shumta arsyet të cilat renditen si domosdoshmëri për t’u vizituar, nga plazhet e jugut deri tek Përmeti e Gjirokastra

 
Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.