PAMJET/ Presidenti Erdogan mbërrin në Tiranë, pritet nga kryeministri Rama

PAMJET/ Presidenti Erdogan mbërrin në Tiranë, pritet nga kryeministri Rama

Presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan, ka mbërritur pak momente më parë në Tiranë. Ai është pritur me ceremoni shtetërore në Aeroportin “Nënë Tereza”, nga kryeministri shqiptar Edi Rama.

Kjo është vizita e parë ndërkombëtare për vitin 2022 që presidenti turk zhvillon jashtë Turqisë, dhe ka zgjedhur Shqipërinë. Dy vendet tona kanë nënshkruar memorandumin e partneritetit strategjik dhe angazhohen për zhvillimin në disa fusha të ndryshme.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.