Nis asfaltimi i rrugës Palasë-Dhërmi, pjesë e aksit nga Orikumi në Himarë

Nis asfaltimi i rrugës Palasë-Dhërmi, pjesë e aksit nga Orikumi në Himarë

Rruga që lidh Palasën me Dhërmiun është gati në përfundim, ndërsa ditët e fundit ka nisur asfaltimi.

Rruga me gjatësi 2.5 kilometra është pjesë e aksit strategjik që do të lidhë Orikumin me Himarën dhe parashikohet të kalojë përmes tunelit të Llogarasë.

Në rrugën Palasë-Dhërmi kanë përfunduar të gjitha veprat e artit, ndërtimi i sistemit terramesh si dhe ka nisur puna për hedhjen e shtresës së parë të konglomeratit bituminoz.

Përveç të tjerash, ky aks do të lehtësojë ndjeshëm trafikun gjatë muajve të verës.

 

 

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.