Në prag të sezonit turistik, Rama ndan foto “magjike” nga Saranda

Në prag të sezonit turistik, Rama ndan foto “magjike” nga Saranda

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pak më parë disa foto nga qyteti i Sarandës, në prag të sezonit turistik. 

Shefi i qevrisë ishte i pranishëm këtë të shtunë në konferencë ndërkombëtare “Drejt së ardhmes, qyteti im, shtëpia ime”, e cila u mbajt në Vlorë. 

Ky takim u mbaj në kuadër të përgatitjeve të fushatës elektorale dhe organizimit të strukturave.  

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.