LAJMI I FUNDIT/ Shqipëria drejt mbylljes së dytë dhe fundjavave, nga e premtja nis...

LAJMI I FUNDIT/ Shqipëria drejt mbylljes së dytë dhe fundjavave, nga e premtja nis...
Shqipëria po shkon drejt një mbyllje të dytë. 
 
Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur mbylljen totale të fundjavave javën e ardhshme në të gjithë vendin, një vendim që do të miratohet edhe nga kryeministri Rama.
 
Në dokumentin e ekspertëve thuhet se do të ndalohet lëvizja e qytetarve nga ora 22:00 e së premtes deri 06:00 e ditës së hënë së ardhshme, pëvec lëvizjeve për arsye shëndetësore. 
 
Gjithashtu do ndalohet aktiviteti i biznesit, përveç farmacive, marketeve dhe dyqaneve ushqimore.
Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.