Kryetari i Bashkisë Himarë Z. Jorgo Goro poston pamjet nga puna në Shën Vasil (FOTOT)

Kryetari i Bashkisë Himarë Z. Jorgo Goro poston pamjet nga puna në Shën Vasil (FOTOT)

Kryetari i Bashkisë Himarë Z. Jorgo Goro ditën e sotme e ka nisur me pamje nga punimet në Shën Vasil, duke ju uruar një të diel të gëzuar!

Më poshtë postimi i Kryetarit të Bashkisë Himarë Z. Jorgo Goro.

"Në Shën Vasil... Njësia Administrative Lukovë, Bashkia Himarë. Aty prej një dekade mungonin investimet. Vazhdojmë punën kudo për komunitetin që meriton vërtetë dedikimin tonë.

Të djelë të gëzuar miq!"

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.