“Kapiteni” Rama në timon, kryeministri e kalon ditën në aeroplanmbajtësen amerikane që po zhvillon stërvitje në ujërat shqiptare

“Kapiteni” Rama në timon, kryeministri e kalon ditën në aeroplanmbajtësen amerikane që po zhvillon stërvitje në ujërat shqiptare

Kryeministri Edi Rama ka vizituar ditën e sotme aeroplanmbajtësen amerikane “Harry S. Truman”, e cila po kryen një stërvitje intensive në ujërat tona territoriale, së bashku me forcat e marinës shqiptare.

Ai ka publikuar disa foto dhe video nga aeroplanmbahtësja, ku në një moment është vendosur edhe në vendin e kapitenit.

“Një ditë mbresëlënëse në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, e cila po kryen një stërvitje intensive në ujërat tona territoriale, së bashku me forcat e marinës shqiptare”, shkruan Rama.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.