Erdogan nga Laçi: Spitali i Fierit ishte lidhja e miqësisë, këto ndërtesat në Laç e forcojnë edhe më tej

Erdogan nga Laçi: Spitali i Fierit ishte lidhja e miqësisë, këto ndërtesat në Laç e forcojnë edhe më tej

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan gjatë fjalës së tij u shpreh edhe gjatë pandemisë ndryshe nga vendet e tjera Turqia ndihmoi shumë vende mesa kishte mundësi.

Erdogan edhe një herë gjatë fjalës së tij përmendi spitalin e Fierit duke thënë së është spital i vëllezërve të Shqipërisë dhe Turqisë.

“Gjatë pandemisë dhe gjatë situatës së ngushtë të gjitha shtet e fuqishme u kycën dhe mbyllën edhe sytë po ne nuk vepruam ashtu ne dolëm edhe jashtë për të parë dramat dhe për ndihmuar me co mundësi që kishim.

Duke besuar fort në bekime dhe mirë të ndarjes me të tjetër dhe më e rëndësishëm ene vijuam të mbështesim miqtë tanë në luftën kundër pandemisë dhe ndamë me ta të gjitha mundësitë që kishim.

Si produkt i këtij solidariteti kaq të fortë dhe miqësor erdhi dhe spitali i miqësisë rajonal të Fierit, i cili është ndërtuar brenda 68 ditësh.

Dhe ky spital ku mora pjesë në ceremoni e quajtëm spitali i miqësinë Shqipri-Turqi. Ky spital me doktorë shqiptarë dhe turq, që punojnë krah për krah për tu shërbyer shqiptarëve.

Dhe tani me miqësinë tonë sot ketu me këtë inagurim po kurorëzojmë akoma dhe më tutje. Në këtë rast i lutem zotit për të gjitha ata shpirtrat që kanë kaluar nga kjo botë”tha Erdogan ndër të tjera.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.