Edi Rama uron ditën e krijimit të Policisë së Shtetit: Përulje para kujtimit të Dëshmorëve

Edi Rama uron ditën e krijimit të Policisë së Shtetit: Përulje para kujtimit të Dëshmorëve

Kryeministri Edi Rama uron sot të gjithë efektivët në ditën e krijimit të organizatës së Policisë së Shtetit.

“Mirëmëngjes, dhe me përulje para kujtimit të dëshmorëve të saj si edhe respekt për të gjithë kontribuesit e saj, në këtë ditëlindje të Policisë së Shtetit, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan kryeministri Edi Rama në rrjetin social Facebook.

Sot, më 13 janar Policia e Shtetit feston 109 vjetorin e krijimit të saj. Krijimi i Policisë shqiptare lidhet me shpalljen e Pavarësisë dhe krijimin e shtetit shqiptar, kur më 13 janar 1913, Qeveria e Përkohshme e Vlorës mori vendimin për krijimin e Forcave të Rendit.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.