Borsh/ Bizneset investojnë vetë për rrugën e plazhit.

Borsh/ Bizneset investojnë vetë për rrugën e plazhit.

Bizneset shtrojnë me beton më shumë se 500 metra rrugë në plazh dhe e mbjellin vetë me palma. Ndonëse vija bregdetare e Borshit, është më e gjata në Jug të Shqipërisë me një gjatësi rreth 7 km, nga shteti nuk është hedhur asnjë lopat beton gjatë 30 viteve, kur gjithë shëtitoret e tjera të Himarës kanë përfunduar, shrehen banorët dhe bizneset në Borsh.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.