Pamje të bukura nga Qeparoi! (Shiko fotot)

Pamje të bukura nga Qeparoi! (Shiko fotot)

Qeparoi një nga perlat më të bukura të Himarës.

Qeparoi u ndërtua aty ku shndërriste një dritë mes errësirës! 

 Pasi kalon gjirin e Porto Palermos shfaqet lugina e Qeparoit mbushur me agrume dhe ullinj, në krah të saj është plazhi i gjatë dhe në horizont deti blu. 

Në gjirin e vogël të Qeparoit gjen molin e vjetër ngritur mbi gurë masivë.

          

Qeparoi një nga perlat më të bukura të Himarës.

Qeparoi u ndërtua aty ku shndërriste një dritë mes errësirës! 

 Pasi kalon gjirin e Porto Palermos shfaqet lugina e Qeparoit mbushur me agrume dhe ullinj, në krah të saj është plazhi i gjatë dhe në horizont deti blu. 

Në gjirin e vogël të Qeparoit gjen molin e vjetër ngritur mbi gurë masivë.

          

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.