Himarë/ 13 nga plazhet më të bukura të Shqipërisë, ndodhen në vijën Bregdetare të Himarës

Himarë/ 13 nga plazhet më të bukura të Shqipërisë, ndodhen në vijën Bregdetare të Himarës

Pas gjithë këtyre ditëve të vështira duhet të mendojmë dhe pozitivisht, vera do të na gjejë në plazhe të ndryshme.

Ne ju sygjerojmë të frekuentoni brigjet e plazheve mahnitëse të detit Jon.

Plazhi i Himarës

 

    

Plazhi i Dhërmiut

 

  

Plazhi i Borshit

 

Plazhi i Jalës

 

Plazhi i palasës

 

  

Plazhi i Livadhit

 

Plazhi i Porto-Palermos

 

Plazhi i Qeparoit

 

Llogara

 

Plazhi i Bunecit

  

Plazhi i Lukovës

 

 

Plazhi i Kakomes

 

Plazhi i Gjipes

 

Plazhi i Krorëzës

Pas gjithë këtyre ditëve të vështira duhet të mendojmë dhe pozitivisht, vera do të na gjejë në plazhe të ndryshme.

Ne ju sygjerojmë të frekuentoni brigjet e plazheve mahnitëse të detit Jon.

Plazhi i Himarës

 

    

Plazhi i Dhërmiut

 

  

Plazhi i Borshit

 

Plazhi i Jalës

 

Plazhi i palasës

 

  

Plazhi i Livadhit

 

Plazhi i Porto-Palermos

 

Plazhi i Qeparoit

 

Llogara

 

Plazhi i Bunecit

  

Plazhi i Lukovës

 

 

Plazhi i Kakomes

 

Plazhi i Gjipes

 

Plazhi i Krorëzës

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.