FOTOT me dron: Pamje fantastike nga Dhërmiu

FOTOT me dron: Pamje fantastike nga Dhërmiu

Këto pamje mahnitëse vijnë nga Dhërmiu.

I vendosur rrëzë maleve me jonin përballë, Dhërmiu është një atraksion turistik, fshat i cili është vizituar nga mijëra turistë, vendas dhe të huaj.

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.