Lajmet e fundit

Na ndiq

Lajmet më të shikuara

Parashikimi i motit

Himare, Albania

24.45°C
Light rain
E Premte
20.52°C / 22.87°C
E Shtunë
20.09°C / 23.18°C
E Diel
20.51°C / 23.16°C
E Hënë
20.94°C / 23.54°C
E Martë
21.61°C / 24.37°C
E Mërkurë
21.81°C / 24.02°C
E Enjte
22.31°C / 24.37°C
Image
Image

Na ndiq

Plazhi juaj i preferuar

Image
Image

Më shumë lajme

Image

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.

Mund të na arrini përmes telefonit, postës elektronike dhe uebfaqes. Gjithashtu mund të na dërgoni mesazh përmes Faqes tonë të Kontaktit.